انتشار کتاب"اصول علمی و کاربردی فرایندهای انعقاد، لخته سازی و جذب در تصفیه آب"

۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۴۸ کد : ۴۶۹ اخبار و رویدادها
انتشار کتاب"اصول علمی و کاربردی فرایندهای انعقاد، لخته سازی و جذب در تصفیه آب"

کتاب "اصول علمی و کاربردی فرایندهای انعقاد، لخته سازی و جذب در تصفیه آب" که پیش ازین در شورای انتشارات دانشکده علوم پزشکی ساوه مورد بررسی و تایید قرار گرفته بود، منتشر شد.

پدیدآوران: مختار مهدوی، افشین ابراهیمی، علی فاتحی زاده، حامد بیگلری

معرفی کتاب:

یکی از موضوعات مهم و کلیدی برای دانشجویان، محققین و بهره برداران تصفیه خانه های آب در کنار یادگیری مطالب تئوریکی، روی آوردن به سمت کارهای عملی، اجرایی و آزمایشگاهی با رویکرد علمی- کاربردی می باشد. اگرچه کتاب های متعددی در زمینه روش های تصفیه آب با فرایند انعقاد و یا جذب مورد انتشار قرار گرفته است اما اکثر کتاب ها به صورت تئوریکی به موضوع پرداخته و خواننده را به راهکار اجرایی و عملی آن آشنا نمی کند. در این خصوص گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی ساوه اقدام به نوشتن کتابی علمی کاربردی همراه با روش کارهای لازم درخصوص انعقاد و لخته سازی نموده است که اکثر مطالب مربوط به کارهای عملی و اجرایی بوده که توسط نویسندگان در عمل و در مقالات علمی بین المللی معتبر مورد استفاده قرار گرفته است. در این کتاب نکات کلیدی و موثری در خصوص نحوه روش کار، پارامترهای مهم و لازم برای بررسی شدن، به ویژه تفسیر داده ها و بکارگیری روش های جدید برای آنالیز و تفسیر نتایج مورد استفاده قرار گرفته است.

کلید واژه ها: انعقاد لخته سازی تصفیه آب

نظر شما :