انتشار کتاب "مدیریت خشونت و پرخاشگری در مراکز بهداشتی- درمانی"

۰۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۰ کد : ۳۲۴۲ اسلاید شو اخبار و رویدادها
انتشار کتاب "مدیریت خشونت و پرخاشگری در مراکز بهداشتی- درمانی"

کتاب "مدیریت خشونت و پرخاشگری در مراکز بهداشتی- درمانی" نوشته دکتر نیره باغچقی و دکتر حمیدرضا کوهستانی اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی ساوه منتشر شد.

کتاب حاضر جهت کلیه کارکنان بهداشتی درمانی که ممکن است با بیمار یا خانواده آن‌ها تماس داشته باشند مفید می‌باشد. محتوای این کتاب دربرگیرنده اقداماتی است که در محافظت از کارکنان بهداشت و درمان در برابر خطر خشونت و پرخاشگری کمک‌کننده خواهد بود. در این کتاب سعی شده است که به‌صورت جامع در مورد خشونت و پرخاشگری، مدیریت حوادث خشونت‌آمیز و پیشگیری از آن‌ها، حمایت از کارکنان و مسائل ویژه مثل مراقبت در جامعه بحث شود. در هر فصل، اطلاعات و فعالیت‌های مختلفی وجود دارد که در متن برجسته شده‌اند و شامل کلمات کلیدی و مفاهیمی است که برای شکل‌دهی به ساختار تفکر و درک در مورد موضوع کمک‌کننده خواهد بود. این کتابی می‌تواند به‌عنوان یک مرجع مهم در آموزش دانشجویان علوم پزشکی، آموزش مداوم کارکنان سیستم بهداشتی درمانی و همچنین آموزش ضمن خدمت در مورد خشونت محل کار و پیشگیری از آن استفاده شود. امید است که کتاب حاضر بتواند راهگشای مفید و مؤثر در زمینه مدیریت خشونت محیط کار در مراکز بهداشتی درمانی باشد و پاسخگوی نیازهای اعضای هیئت‌علمی و همچنین دانشجویان باشد.