وبینار آشنایی با فرایند انتشار کتاب های علمی در ایران و جهان

۰۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۱۵۶ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۳۹۲
دکتر مرتضی زینعلی، بنیانگذار و مدیر مسئول انتشارات جامعه نگر و رئیس هیات مدیره انجمن ناشران دانشگاهی ایران در سالهای ۹۷ تا ۹۹، در این وبینار سخنرانی خواهند کرد.
وبینار آشنایی با فرایند انتشار کتاب های علمی در ایران و جهان

وبینار آشنایی با فرایند انتشار کتاب های علمی در ایران و جهان، سه شنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری انتشارات جامعه نگر برگزار خواهد شد.
این وبینار آموزشی در سطح ملی و با استفاده از سامانه وب کنفرانس Adobe Connect برگزار خواهد شد. لذا از اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های  علوم پزشکی کشور و کلیه پژوهشگران و علاقمندان به حوزه نشر کتاب دعوت می شود در این وبینار ثبت نام و شرکت نمایند. برای افرادی که ثبت نام کرده و در وبینار حضور داشته باشند، گواهی معتبر صادر خواهد شد.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: تالیف کتاب

نظر شما :